City Hall design change means more open look

Error message

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term in similarterms_taxonomy_node_get_terms() (line 518 of /home4/etypese9/public_html/groesbeck/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in similarterms_list() (line 221 of /home4/etypese9/public_html/groesbeck/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 in similarterms_list() (line 222 of /home4/etypese9/public_html/groesbeck/sites/all/modules/similarterms/similarterms.module).
Roxanne McKnight Staff Writer.
 
Groesbeck City Council held a specially called meeting last week to approve a change to the design of the City Hall interior that will make it more open and more customer friendly. Personnel with Vox Construction, which is updating the renovations at City Hall, suggested instead of installing sliding glass windows for the cashiers that wait on customers, that the city open up the counter area.

To view more please log in or subscribe to the digital edition. 

Rate this article: 
No votes yet